Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2011 12:05 - Междузвездни Поп-фолк Войни
Автор: marlyn Категория: Други   
Прочетен: 7019 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Междузвездни Поп-фолкВойни

image

Хипхоперите бият чалгаите,

Валяк преслдва принцеса Лия

 

Поради засиления читателски интерес към премиерата на новия филм на Джордж Лулас мале Джижигас, отдел „Оди на кино” на в. „24 Хъша”, представя кратко описание на българската версия на сагата, озаглавена „Междузвездни поп-фолк войни”.

„Епизод I – Очевидна заплаха”

Еби Уан Найденов би Кеца, открива в пустинните пясъци на кариерата край Долни Богров, Азис Скайуокър – различно момче с изключително нежна сила. Азис печели състезание с реактивни дилда, въпреки малкия си опит. На финала той крещи: „Напипай го!”  Младия Азис напуска дома си, за да се обучи в тайните на чалгаите!

„Епизод IIАтаката на кючекините”

Десет години по-късно, цялата галактика е на ръба на поп-фолк война. Под водачеството на виртуалния чалгай регенерат, граф Доко – Доко Лулас, по баща Джижигас, стотици фенове са отцепени от естрадата. Азис Скайуокър не изживява забаранената любов с екзотичната танцьорка Амидала – Амивзела двеста марки за участие в ресторант „Кошарите на края на Вселената”. Започва войната на хомяците с кючекините!

„Епизод IIIОще няма заглавие, защото две музикални компании спорят за авторските права”

Чалгаите са разпилени. Естарадата е съкрушена от Империята на Хипхоперите. Нейният лидер е Палпатин – Палпатук и  тук и тук. Силата на Палпатин се състои в това, че пипа и тук, и тук, и тук, и навсякаде си пипа, и не пита защо Естрадата е била снощи с друг. Азис Скайуокър е примамен на страната на тъмните и нежни сили, и се превръща в ужасяващият Дърт Пейдър.

„Епизод IVНова надежда говежда”

Осемнадесет години по-късно Люк Шамара е въвлечен във войната между хипхоперите и чалгаите. Заедно с Еби Уан – Кеца правят ремикс и спасяват красивата принцеса Лия от планетата АРА, да не я мачка валякът,  и така слагат край на на нейните отчаяни вопли: „Ай, леле, леле, не така!”, които дълго време смущавали тишината в Галактиката. Еби Уан се жертва в дуел с лубрикирания меч на Дърт Пейдър.

„Епизод VЧалгата отвръща на удара”

След временно поражение на чалгаите от хипхоперите, Радо Шоу се обучава в блатата от учителя КондЙода от съзвездието Карандила. Дърт Пейдър се опитва да го привлече на тъмните и нежните сили. В дуела между тях, Радо Шоу научава, че не се бие с баща си, и че дори не се бие с мъж!

„Епизод VIзавръщането на чалгаите”

Чалгата се готви да смаже бунта на хипхоперите, с личното тегло на Джаго, барабар с Марко и Снежина, и Каролина, и Мечо. Радо Шоу отново се дуелира с Дърт Пейдър, но този път пред цялата публика на „Спартакус”. Дърт Пейдър прави своя отчаян последен избор и решава да забременее.

Най – накрая между чалгата и рапа се възцарява мир!

Очаквайте „Епизод VIIИмперията му пълни фурната”, кадето Азис скайуокър разваля стройната си линия, защото забременява





Гласувай:
5



Предишен постинг

1. hristo27 - Ей, тоя Азис ми е мноого противен!
06.05.2011 20:20
Ей, тоя Азис ми е мноого противен!
цитирай
2. marlyn - И на мен!
17.05.2011 18:40
И на мен! Само че, пича си прави неговата и хич не му пука кой го харесва! Т.Е. прави пари!
Тъй като вече няколко пъти анонимни пускат подвеждащи, или рекламни линкове. За следващите с такива намерения, и всякакъв друг вид СПАМ, да знаете че ще ги трия! Така че, не си правете труда!
цитирай
3. lostov - Aбе това го бях чел отдавна в едно списание ;)
10.05.2012 18:32
Не знам кой е авторът, но както и да е. Мерси, че го припомни.

НЕКА БЪДЕ РОК!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marlyn
Категория: Други
Прочетен: 29198
Постинги: 3
Коментари: 5
Гласове: 23
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930